Eipä tullut taas vähään aikaan postgrossattua, nyt ajattelin, että olisipa kiva saada itsekin yllätyspostia maailmalta ja niinpä otin viisi uutta satunnaista osoitetta kirjauduttuani tietysti ensin postgrossing-palveluun.

Lähettämieni korttein aiheena oli Helsingin suurkikko, joka lähti Kiinaan. Valitsin kortin, koska henkilö, jonka osoitteen sain, on kiinnostunut linnoista ja kirkoista.

Suomalaista maailmanperintömaisemaa on merenkurkun saaristo. Merellinen maisema lähti Venäjän Altaille.

Maa järvien on tuhanten ja Keski-Suomea vesistöineen edustaa Multian-kortti, joka lähtee USA:han. Henkilö toivoi skyline-kuvaa ja mielestäni kortti  edustaa sitä hyvin.

Tämä kortti omasta kaupungistani lähtee Saksaan, jossa henkilö toivoi korttia, jossa olisi oman kaupungin logo tai heraldinen symboli ja tämä oli ainoa sellainen kokoelmissani.

Valkovenäjälle lähti puolestaan  revontulia esittelevä kortti. Henkilöllä ei ollut toiveita kortin suhteen. Toivottavasti kortit päätyvät omistajilleen hyvässä kunnossa ja ilahduttavat saajiaan. Kortin valinta on melkoista hommaa, ellei sitten päätä valita sokkona ja laita mitä lystää.